REFERENCER

TAK for de værdifulde timer jeg har haft i samvær med dig. Lige fra start følte jeg mig i “gode hænder” hos dig. Du har altid været utrolig nærværende. En egenskab som man skal lede længe efter. Med denne og din dejlige rolige personlighed stillede du mig mange brugbare spørgsmål som fik mig til at tænke nye tanker. Disse har efterfølgende fået mig til at forstå mig selv bedre og samtidig skabt grobund til at min personlige udvikling går i den rigtige retning for mig.

Eva Schmidt

Jeg har fået et vikariat på 3 måneder, så det er superfedt! Dvs. jeg har fået foden indenfor på mit ønskejob og kan prøve det af. Mange tak for hjælpen med min ansøgning og input til samtalen.
Nedenstående har ikke noget med job at gøre, men jeg vil virkelig gerne takke dig for, at jeg er ved at blive mit gamle jeg igen. Jeg føler mig ikke, som en teenager mere, men som et voksent menneske, der er i stand til at træffe selvstændige beslutninger og stå ved mine egne holdninger og meninger. Det er en fantastisk følelse.
Der skete noget i weekenden, som gjorde at jeg kunne være røget ind i mine gamle mønstre og ødelagt alt det, som vi to har arbejdet med det sidste lange stykke tid. En person, som ikke er god for mig, dukkede op fra min fortid. Og denne gang var jeg i stand til at sige fra og sortere personen ud af mit liv for altid. Denne gang gik jeg heller ikke i panik og gjorde noget uhensigtsmæssigt, som ikke er godt for mig, som jeg plejer.
Det er virkelige store fremskridt for mig! Det er dejligt at få bekræftet i den virkelige verden og ikke kun i teorien, at vores samarbejde har givet store resultater.
Det har absolut været det bedste forløb jeg har gennemgået hidtil.
Tusind tak for det!

BJ